Bokker Bier voor de horeca

Zakelijk

Home | Zakelijk

Laat je gasten een stukje Zuiderzeegeschiedenis proeven

Ben jij op zoek naar een horecagroothandel voor je café, restaurant, hotel of terras? Dan ben je bij Bokker Bier aan het juiste adres. Wij leveren onze eigen Bokker Bieren tegen een speciaal horecatarief, maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Wij bieden ook een gevarieerd assortiment speciaalbier aan van andere brouwerijen. Daardoor is het gemakkelijk om een diverse, smakelijke kaart vol speciaalbier te presenteren aan je gasten!

Op basis van locatie, smaak en het type bier kunnen we je adviseren welk bier bij jouw onderneming het beste gaat scoren. Ieder seizoen heeft daarnaast zijn eigen populaire biersoorten. Het assortiment van Bokker Bier en onze partners is geschikt voor ieder seizoen en iedere locatie, van luxe, winterse stouts en porters tot frisse, zomerse IPA’s en weizenbier.

Benieuwd naar ons assortiment speciaalbier? Neem dan contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of een biertje!

Een grote collectie speciaalbier voor de horeca

Wij bieden een groot assortiment speciaalbieren van verschillende brouwerijen uit Nederland aan. Daardoor kun je een gevarieerde kaart vol IPA’s, bockbieren, tripels en blond bieren aanbieden aan je klanten. Onze samenwerking is erop gericht om kleinere brouwerijen te ondersteunen en de kans te geven om in de schijnwerpers te staan.

Wij werken samen met brouwerijen die niet misstaan op de kaart van uw café of restaurant. Deze kwaliteitsbieren vallen direct op door hun karakter en smaak. Bovendien zorgt het ervoor dat je opvalt tussen de grote spelers op de markt die een bekend, maar ook weinig veranderend assortiment hebben.

Wil je opvallen met een unieke bierkaart? Dan moet je echt even om de tafel met Bokker Bier.

Ons Bokker Bier in jouw café

Natuurlijk kun je ook ons eigen Bokker Bier bestellen om aan je gasten te serveren. Naast onze steeds groter wordende collectie speciaalbieren, gaat het ook om onze overheerlijke pils op de tap. Onze pils wordt gebrouwen met een vleugje zeezout en dat proef je!

Bokker Bier is een uitgebreide lijn bieren met een stoere, robuuste uitstraling en smaak. Naast de overheerlijke smaak is Bokker Bier een echte toevoeging aan de sfeer op je tafels. De authentieke glazen, viltjes en labels maken nieuwsgierig en zorgen ervoor dat er gegarandeerd een tweede glas besteld wordt!

Benieuwd naar alles dat Bokker Bier kan bieden voor jouw bedrijf? We gaan graag met je in gesprek en laten met trots onze producten en ontwikkelingen zien en proeven!

Bier op z’n Urkers

Bokker Bier, gebrouwen op Urk, eert de kracht van de Urker vissers. Het bier, in varianten als IPA, pils en blond bier, belichaamt de zee met een vleugje zout. Het vertelt niet alleen smaakverhalen, maar ook de geschiedenis van Urk, veranderingen in de visserij en eert zowel voorouders als hedendaagse vissers. Het blijft een eerbetoon aan de stoere ‘bokkers’, zelfs nu het traditionele visserijberoep langzaam vervaagt.